Как да резервирам


КАК ДА РЕЗЕРВИРАМ ЕКСКУРЗИЯ, ПОЧИВКА?

ПОЧИВКА'

Резервирай в 3 стъпки: Изберете Оферта >>> Изберете Хотел >>> Изберете Дата и Вид настаняване (от Таблицата) и щтракнете върху цената за да направите Заявка за Резервация!

ЕКСКУРЗИЯ:

Резервирай в 2 стъпки: Изберете Оферта и щтракнете на  _ВИЖ ПОВЕЧЕ  >>>  Изберете Дата от таблицата и щтракнете на  _ЗАЯВКА 


След като сте направили своя избор за  екскурзия или почивка, ние ще получим вашата заявка и ще знаем вашия избор. Ако това ви затруднява моля изпратете ни имейл или се обадете на посочения телефон. Вие ще имате възможност да получите по-подробна информация и потвърждение за наличието на свободни места. След потвърждение от ваша страна ние правим резервация. В зависимост от наличните места резервацията се потвърждава и трябва да извършите необходимия депозит според конкретните условия на туроператора обикновено в срок от 2 дни.

* За някой оферти е възможно да има специални изисквания за сроковете за плащане!
Получавате договор и ваучер, който се явява документ потвърждаващ и гарантиращ Вашата резервация и 100% удостоверява заплащането на почивката.

КАК ДА РЕЗЕРВИРАМ КРУИЗ?
Да резервирате круиз е лесно стига да знаете дестинациите,които бихте желали да посетите и да сте ориентирани горе долу по кое време на годината да стане това.

Разнообразието от круизи е много голямо и ние ще ви помогне да направите най -подходящия избор.

Всяка круиз на компания има специфични условия за размера и срока за внасяне на депозит.За по-подробна информация Моля свържете се с нас.

КАК ДА РЕЗЕРВИРАМ САМОЛЕТЕН БИЛЕТ?
1. Запитване за самолетен билет можете да направите по телефон или електронна поща или да попълните електрония формуляр от сайта.

Отговор ще получите до 24 часа от запитването.

След получаване на запитването ще ви изпратим най-изгодните полети и маршрути. След като изберете подходящ за Вас вариант, ние ще резервираме желания самолетен билет.

2. Срока на заплащане на самолетен билет обикновено е до 24 часа след направата на резервацията. Ще се свържем с Вас отново, ако от авиокомпанията ни уведомят за по-ранен час на плащане.

3. След издаване на самолетния билет, той ще ви бъде изпратен по мейл или ако желаете разпечатка, може да я получите в офиса

4. Промени по издадени самолетни билети

Евентуални промени по детайлите на резервацията след издаването на самолетен билет са възможни единствено в случай, че условията на авиокомпанията позволяват и срещу установените от авиокомпанията допълнителни такси. Ако се откажете от пътуването си, след като самолетните билети са издадени,в повечето случаи сумата не подлежи на връщане или е минимална част от заплатената.

Плащане на резервация
Плащането на всички предлагани от нас услуги (екскурзии,круизи, самолетни билети, хотелско настаняване, застраховки и трансфери) можете да извършите чрез банков превод.

- за плащане чрез банков превод (нашите банкови сметки, в лева):