Изгодни почивки и екскурзии в България и чужбина.
Доверете се на нашия опит в туристическия бранш.

За нас

B продължение на своята 17 годишна история ние от Туристическа Агенция "Дироси" се стремим да предоставяме на нашите клиенти качествени туристически услуги при оптималното съотношение между качество и цена. Гаранция за това е сътрудничеството ни с утвърдени и реномирани в туристическия бранш партньорски Туроператорски фирми доказали своя професионализъм.  Нашето уважение към клиента се изразява в предоставянето на изчерпателна и коректна информация за предлаганите от нас екскурзии, почивки  и други туристически услуги.

Екипът ни е млад,  квалифициран, амбициозен и отзивчив и винаги е на разположение на своите клиенти за предоставяне на необходимата информация за организиране на желаното пътуване.

Туристическа Агенция "Дироси " предлага широка гама от туристически услуги, екскурзии, пътувания и почивки в страната и чужбина, Круизни пътувания в цял свят , продажба на самолетни билети, хотелско настаняване, коли под наем  и други

Ние ценим времето на нашите клиенти  и се радваме че можем да предложим възможността да направят резервация по телефон или имейл без дори да напускат дома си или работното си място. В момента всеки наш клиент може да направи своята резервация чрез нашия уеб сайт в рамките само на няколко минути и директно да получи договора си по куриер напълно безплатно и едва след като е разгледал условията, да го подпише.

Туристическа Агенция "Дироси " е оторизиран туристически агент предлагащ туристически пакети и услуги в сътрудничество със следните Туроператорски фирми: АБАКС, ТЕЗ ТУР БЪЛГАРИЯ, ДОРИС ТРАВЪЛ, 2М-КО, ОНЕКС ТУР, МАБРО ТУРС, ЕКЗОТИК ХОЛИДЕЙ, ЕМЕРАЛД ТРАВЪЛ БЪЛГАРИЯ, ПРЕМИО ТРАВЪЛ, БОХЕМИЯ, ПЛАНЕТ, TУРС КЛУБ И ДРУГИ.

 

.: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове

 
ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

 ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ
БЮЛЕТИН

Получавайте специални предложения за престоящи почивки и екскурзии на вашия мейл.

КОНТАКТИ


тел. +359 878 444 377
e-mail: info@dirossi.bg

Информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени.
Съгласно чл.80 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, представена от служител на Дироси Сървисис ООД при конкретно запитване по конкретна оферта по е-мейл или телефон!