Туристическа Агенция ДИРОСИ  

Лиценз РК-01-7707 на Министерство на Туризма

Изгодни почивки и екскурзии в България и чужбина.
Доверете се на нашия опит - 18 години в туристическия бранш.

Условия за пътуване

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА  РЕЗЕРВАЦИЯ НА ОРГАНИЗИРАНО ТУРИСТИЧЕСКО ПЪТУВАНЕ
 

ПОТРЕБИТЕЛЯТ  може да направи резервация за пътуването директно  по интернет чрез уеб сайта на агенцията  или по телефона. Резервацията се пази 48 часа и се счита за валидна след попълване на договор за организирано пътуване / резервационна бланка/ и внасяне на депозит съгласно всяка конкретна оферта  на човек . Останалата сума в  се заплаща съгласно схемата за плащане за всяка конкретна оферта. Информацията, предоставяна от Туристическия агент в писмен вид по електроната поща е актуална и валидна, а не тази, която може да бъде почерпена от други информационни източници(интернет, рекламни брошури, и т.н.).

При направена резервация онлайн и при заплащане на депозита от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ се счита, че договора за предоставяне на туристически пакет е сключен, както и че всички права и задължения по него и настоящите общи условия са възникнали.

 Договорът за туристически пакет може да бъде сключен, както в писмена форма, така и по електронен път , като и двата варианта имат еднаква правна сила. При сключване на договор в електронна форма ПОТРЕБИТЕЛЯТ връща мейл с  "Приемам общите условия и съдържанието на договора за организирано пътуване", както и че ПОТРЕБИТЕЛЯТ е „Запознат/а съм с информацията по чл. 82 ЗТ“ и при спазване на съответните изисквания на Закона за електронната търговия, Закона за защита на потребителите и Закона за защита на личните данни.

 При сключването на договор за туристически пакет или след неговото сключване ТУРИСТИЧЕСКИЯ АГЕНТ предоставя на ПОТРЕБИТЕЛЯ екземпляр от договора или потвърждение за сключване на договора за туристически пакет на траен носител (вкл. дигитален и по електронен път на имейл). Когато договорът за туристически пакет се сключва в присъствието на страните по договора, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право на екземпляр от договора на хартиен носител.

При извършени по банков път или с кредитна карта предплащания/плащания ТУРИСТИЧЕСКИЯ АГЕНТ потвърждава резервацията в двудневен срок. След потвърждение на резервацията се генерира договор за организирано пътуване, който е валиден и без подписа на Туриста. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, ТУРОПЕРАТОРЪТ може да предложи на ПОТРЕБИТЕЛЯ други възможности за настаняване. В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ не приеме другите възможности той има право да му бъде възстановен заплатения аванс.

Семействата с деца под 18 г.,  които са с различни фамилии ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да носят Акта за раждане-копие и оригинал.

Ако дете под 18 г. пътува с един или без родителите си ЗАДЪЛЖИТЕЛНО придружителите да носят нотариално заверена декларация от другия родител / или от родителите на детето

Точният час и място на отпътуване от България, номер на автобуса и съпровождащия водач от  се съобщават два дена преди тръгване в седмицата на самото пътуване, като клиентите имат задължение сами да се информират за детайлите

ТУРИСТИЧЕСКИЯ АГЕНТ извършва настаняване в превозното средство по реда на записването след настаняване на предплатени предни седалки. Изключения са възможни при инвалиди, бременни жени, с оглед на възрастта, здравословното състояние на ПОТРЕБИТЕЛЯ и други подобни.

Намаленията за деца са валидни само при настаняване с двама възрастни в стая и настаняването е на доп. легло.
 Всички деца имат седалка в автобуса,която се заплаща

 Този сайт е рекламен. Информация съгласно чл.80 от ЗТ може да получите по имейл или на посочения телефон.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

 ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ
БЮЛЕТИН

Получавайте специални предложения за престоящи почивки и екскурзии на вашия мейл.

КОНТАКТИ

тел. 0878 444 377

тел. 02 411 33 88


e-mail: info@dirossi.bg

Информацията публикувана на този сайт е с информационна и рекламна цел и е възможно междувременно да са настъпили промени.
Съгласно чл.80 от ЗТ достоверна и вярна се счита информацията, представена от служител на Дироси Сървисис ООД при конкретно запитване по конкретна оферта по е-мейл или телефон!